Bredband, telefoni och digital-TV

Bredbandsbolaget

Föreningen har sedan 2010 ett förmånligt gruppavtal med Bredbandsbolaget. Avtalet innebär en mycket snabb bredbandsuppkoppling (100 Mbit/sek) genom optofiberkabel.

Priset är endast 200 kr/månad. Detta belopp läggs som ett tillägg till din avgift som föreningen aviserar dig genom HSB. I priset ingår en trådlös router samt ett telefonabonnemang. Väljer du att nyttja telefonabonnemanget fakturerar Bredbandsbolaget kostnaden för samtalen direkt till dig.

Vill du ansluta dig så ringer du till Bredbandsbolagets kundtjänst vardagar 08:00-22:00, telefon 0770-777 000.

Ange din adress och att du bor i Brf Hämplingen så blir det rätt.

OBS! Som angetts ovan betalar du inte till Bredbandsbolaget utan till Föreningen. Det är endast om du väljer att nyttja telefonabonnemanget som du betalar just den kostnaden direkt till Bredbandsbolaget.

Föreningen rekommenderar alla bostadsrättshavare att ansluta sig till gruppavtalet med bredbandsbolaget. Detta dels för att föreningens kostnader sjunker för varje bostadsrättshavare som ansluter sig, dels för att det är ett förmånligt pris och hög hastighet.

ComHem

Föreningen har avtal med ComHem avseende digital-TV. Samtliga lägenheter har tillgång till ett analogt grundutbud och digital-TV Small utan extra kostnad. För att ta del av digital-TV krävs att du själv skaffar en digital mottagare, som kan vara en box eller en inbyggd mottagare i teven.

Kontakta ComHem om du önskar köpa ett större utbud av kanaler än de som ingår i föreningens avtal. Enligt vårt avtal slipper vi betala en extra kostnad i form av kortavgifter.

Mer information hittar du på ComHem:s hemsida: https://www.comhem.se/tv.

Comments are closed.